Website Pumptrack Smilde

Branding bureau

Projecten

Vanuit mijn passie voor de fietssport kom ik geregeld bij de pumptrack in Smilde om te trainen. Het is een kleine locatie waar zowel BMX’ers als mountainbikers van jong en oud kunnen trainen. Het biedt de mogelijkheid om nieuwe techniek aan te leren. Het trekt dan ook veel fietsers en is wordt vaak goed bezocht.

Dit zorgt ervoor dat de baan ook last heeft van slijtage. Om dit te voorkomen wordt de baan goed onderhouden door een kleine groep vrijwilligers. Enkel heeft dit er wel eens voor gezorgd dat er fietsers van ver kwamen om er vervolgens achter te komen dat er werkzaamheden aan de baan worden verricht. Dit levert geen fijne situaties op. Daarom hebben we een website ontwikkeld dat naast het verstrekken van informatie over de baan en de regels, ook aangeeft of de baan open of gesloten is. Hierdoor proberen we meer mensen te informeren over de fantastische locatie en de dagen dat deze gesloten is of gaat worden wegens onderhoud.

Bekijk de website hier.

Link: http://www.pumptracksmilde.nl/

Patrick Koerts

Merk Strateeg

Contactgegevens

  • 06-25286164
  • info@patrickkoertsdesign.nl

Iets bespreken?

Boerema Lederwaren

Boerema Lederwaren in een nieuw jasje Op zoek naar vakmanschap en kwaliteit op het gebied van lederwaren, dan bent u bij Boerema lederwaren in Assen

Website Ideas4You

Momenteel zijn wij ook bezig met de ontwikkeling van de website voor ideeënbureau Ideas4you. Wij verwachten binnenkort meer te kunnen delen.

Website Pumptrack Smilde

Vanuit mijn passie voor de fietssport kom ik geregeld bij de pumptrack in Smilde om te trainen. Het is een kleine locatie waar zowel BMX’ers

Transformeren naar een sterk merk?

laten we samenwerken