Boerema Lederwaren

Branding bureau

Projecten

Boerema Lederwaren in een nieuw jasje

Op zoek naar vakmanschap en kwaliteit op het gebied van lederwaren, dan bent u bij Boerema lederwaren in Assen aan het goede adres. Al vanaf 1955 de winkel voor al uw lederwaren. Om ervoor te zorgen dat de aankomende jaren net zo succesvol waren als de afgelopen 65 jaar werd het tijd om eens met een kritisch oog naar de huidige huisstijl te kijken. Wij werden gevraagd om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen voor Boerema lederwaren die aansloot bij het bedrijf dat het tegenwoordig is. 

Daarmee zijn we tot het volgende resultaat gekomen. Een fris maar toch ook enigszins stijlvol ontwerp waarin de roots van het bedrijf zijn verwerkt. Zie hieronder de toelichting en toepassingen van het logo. 

klant

Boerema Lederwaren

project

Branding

Datum

Juni 2020

Patrick Koerts

Merk Strateeg

Contactgegevens

  • 06-25286164
  • info@patrickkoertsdesign.nl

Iets bespreken?

Boerema Lederwaren

Boerema Lederwaren in een nieuw jasje Op zoek naar vakmanschap en kwaliteit op het gebied van lederwaren, dan bent u bij Boerema lederwaren in Assen

Website Ideas4You

Momenteel zijn wij ook bezig met de ontwikkeling van de website voor ideeënbureau Ideas4you. Wij verwachten binnenkort meer te kunnen delen.

Website Pumptrack Smilde

Vanuit mijn passie voor de fietssport kom ik geregeld bij de pumptrack in Smilde om te trainen. Het is een kleine locatie waar zowel BMX’ers

Transformeren naar een sterk merk?

laten we samenwerken